Antena Meniu Search
x

Nelu Ploieşteanu divorțează după 42 de ani de căsnicie

A cântat şi nopţi, dar a cântat şi zile. Nelu Ploieşteanu ar cânta non-stop, dacă ar ştii că soţia lui l-ar putea ierta şi nu l-ar părăsi.

Vezi și

A cântat şi nopţi, dar a cântat şi zile. Nelu Ploieşteanu ar cânta non-stop, dacă ar ştii că soţia lui l-ar putea ierta şi nu l-ar părăsi.

După o căsnicie de 42 de ani, femeia care i-a stat alături l-ar fi anunţat că va divorţa, spun gurile rele. Problema ar fi o escapadă amoroasă a maestrului. Deşi în trecut Ploieşteanu s-a lăudat cu succesul uriaş la femei, ultima aventură a reprezentat picătura care a umplut paharul. Viaţa artistului a fost dată peste cap.

Nelu Ploiesteanu nu a facut niciodată un secret din iubirile lui extra-conjugale. În deplasări, la concerte prin ţară, artistul cucerea inimă după inimă. De fiecare dată însă se întorcea acasă la soţia lui.

În toţi acesti ani, cât timp maestrul de muzică de petrecere călătorea, Elena Ploieşteanu a avut o mare grijă: copilul lor bolnav. La 64 de ani, Nelu Ploieşteanu tot un Don Juan a rămas. Elena a tot aşteptat ca artistul să se schimbe, însă când a văzut că nici vârsta a treia nu îl potoleşte, l-a anunţat că pleacă de acasă, scrie presa mondenă.

Contactat telefonic Nelu Ploieşteanu ne-a spus că nu are putere să vorbească acum despre această problemă de familie. Fiindcă toţi copiii artistului sunt majori, Nelu Ploieşteanu poate să ajungă la o înţelegere cu soţia privind împărţirea bunurilor, dacă se vor despărţi. Cei doi au o căsnicie de peste 42 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Nelu Ploieşteanu divorțează după 42 de ani de căsnicie