Antena Meniu Search
x

Insectele, o adevărată delicatesă pentru actrița Nicole Kidman

Vedeta, în vârstă de 50 de ani, urmează o dietă nu tocmai apetisantă. Actriţa de la Hollywood este pasionată de insecte, pe care le mănâncă zilnic

Vezi și

Nicole Kidman a dezvăluit care este elixirul tinereţii! Vedeta, în vârstă de 50 de ani, urmează o dietă nu tocmai apetisantă. Actriţa de la Hollywood este pasionată de insecte, pe care le include în meniul zilnic. Unora li se poate părea dezgustător, însă - pentru Nicole Kidman - viermii sunt delicatese.

Pe sticlă devine prinţesă, însă, în realitate Nicole Kidman nu se teme de noi provocări. Chiar dacă noile pasiuni includ viermi. În cadrul unui concurs de talente, organizat de o faimoasă revistă pentru femei, Nicole Kidman le-a mărturist fanilor că adoră să mănânce insecte. Şi pentru a o crede pe cuvânt, actriţa le-a şi demonstrat. 

Îmbrăcată elegant, Nicole Kidman a mâncat patru feluri de insecte: larve albastre, viermi, greieri şi cosaşi prăjiţi. Cu ajutorul beţişoarelor chinezeşti, actriţa le-a consumat ca pe nişte bomboane. 

Organizaţia Naţiunilor Unite a publicat recent un raport care sugerează că oamenii ar trebui să-şi schimbe obiceiurile gastronomice şi să mănânce şi insectete, pentru a combate foametea care afectează anumite regiuni ale lumii. Mai ales că, insectele sunt o sursă sănătoasă de grăsimi, proteine, vitamine, fibre şi minerale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Insectele, o adevărată delicatesă pentru actrița Nicole Kidman