Antena Meniu Search
x

O întrebare ce și-a găsit răspuns: „De ce se lasă SÂNII FEMEILOR?”

Pielea şi sânii se lasă datorită gravitaţiei, dar sub influenţa altor factori acest proces poate avea loc mai repede sau mai încet, potrivit chirurgului estetician Călin Doboş.

Pielea şi sânii se lasă datorită gravitaţiei, dar sub influenţa altor factori acest proces poate avea loc mai repede sau mai încet, potrivit chirurgului estetician 

Calitatea pielii este un factor decisiv în acest proces de lăsare a sânilor, dar şi mărimea sânilor - cu cât sunt mai grei, cu atât mai repede se vor lăsa. De asemenea, sarcina, fluctuaţiile de greutate şi implanturile mamare influenţează fermitatea sânilor.

Unul dintre miturile false despre fermitatea sânilor este acela că aceştia ar fi susţinuţi de ligamente, nu de piele. "Este un mit fals ideea că sânii sunt susţinuţi de ligamente şi că lăsarea lor nu este condiţionată de calitatea pielii. De fapt aceste ligamente sunt mult prea slabe, am putea spune rudimentare - adică nu au valoare de susţinere. Totodată lăsarea pielii nu poate fi influenţată de creme, sport sau tratamente cosmetice", spune chirurgul estetician, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Un alt mit este cel al purtatului sutienului. "Multe românce nu poartă sutien pentru că există mitul că, dacă porţi sutien, pielea care susţine sânii se slăbeşte. Nimic mai fals decât asta. Sutienul trebuie purtat pentru că susţine sânii", a mai spus medicul pentru aceeași sursă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » O întrebare ce și-a găsit răspuns: „De ce se lasă SÂNII FEMEILOR?”