Antena Meniu Search
x

Oana Zăvoranu s-a întors la marea dragoste! După 15 ani de absenţă joacă într-un nou serial

După o despărţire de 15 ani, Oana Zăvoranu s-a întors la marea ei dragoste: actoria. A revenit pe platourile de filmare şi a intrat în pielea unui personaj care îi seamănă: Diva. Ne-a mărturisit chiar ea, într-un interviu din culisele serialului ce va avea premiera în această toamnă, la Antena 1.

de Redactia Observator

la 24.07.2019, 22:34

Vezi și

După o despărţire de 15 ani, Oana Zăvoranu s-a întors la marea ei dragoste: actoria. A revenit pe platourile de filmare şi a intrat în pielea unui personaj care îi seamănă: Diva. Ne-a mărturisit chiar ea, într-un interviu din culisele celui mai nou serial ce va avea premiera în această toamnă, la Antena 1. Din distribuţie fac parte actori consacraţi pe care i-aţi urmărit şi în Fructul Oprit.  

Diva şi Bogdan locuiesc într-o casă impunătoare la marginea Bucureştiului, în mijlocul unui peisaj idilic. Numele, parcă predestinat, vorbeşte de la sine despre personajul Oanei Zăvoranu. Diva este o faimoasă femeie de succes, care a ales cariera în locul familiei. 

Chiar şi după 15 ani de pauză, Oanei Zăvoranu nu i-a fost greu să se reacomodeze cu platourile de filmare şi cu personajul căruia îi dă viaţă. Mai ales că se regăseşte în Diva. 

Până la premiera  noului serial, pe platourile de filmare se munceşte zi-lumină. "Sacrificiul" scoate în evidenţă probleme reale din viaţă cotidiană a trei familii din medii diferite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Oana Zăvoranu s-a întors la marea dragoste! După 15 ani de absenţă joacă într-un nou serial