Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Olivia Păunescu preferă vacanțele... discrete!

de Redactia Observator

la 25.06.2014 , 17:34

Olivia Păunescu, prezentatoarea de la Observator matinal de la Antena 1, evită în vacanţe locurile vizitate de turişti

Atunci când nu se afla la pupitrul de ştiri de la Observator, la filmările pentru emisiunea “Numai de bine” de la Antena 3 sau în atelierul ei de creaţie vestimentară, Olivia Păunescu merge în călătorii, una dintre marile ei pasiuni. “Îmi place să mă documentez înainte de merge în vacanţă, ştiu foarte bine ce caut. Îmi place să merg în locuri mai puţin calcate de turişti, să experimentez arta culinară locală, să fac plajă indiferent de anotimp. Vreau ca locul pe care urmează să-l vizitez să aibă mister şi savoare, să mă plimb ore în şir fără o destinaţie anume şi să descopăr la fiecare pas minunăţii ascunse ale locului respectiv”, spune prezentatoarea Observatorului matinal.

Vara Oliviei este una ocupată, aşa că vedeta de la Antena 1 încă nu a avut timp de planuri de vacanţă. “Totuşi, Marocul şi Abu Dhabi sunt pe lista mea de must- see. Nu ştiu dacă în această vacanţă le voi vizita pentru că este foarte cald în ambele părţi, dar cu siguranţă nu le voi rata”, încheie Olivia.

Articolul continuă după reclamă

Telespectatorii Antenei 1 o pot vedea pe Olivia Păunescu, alături de Valentin Butnaru, în fiecare dimineaţă, de la ora 6, la pupitrul primul jurnal de ştiri al zilei, Observator matinal.

 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Ştiri Mondene » Olivia Păunescu preferă vacanțele... discrete!