Antena Meniu Search
x

În Pakistan e Săptămâna Modei dedicată mireselor

A început Săptămâna Modei dedicată mireselor din Pakistan! Tinerele care visează la o nuntă ca-n basme au putut afla care sunt noile trenduri în materie de rochii. Cum era de aşteptat, designerii au mizat şi de această dată pe rochii sclipitoare, viu-colorate şi puternic accesorizate.

de Redactia Observator

la 27.09.2019, 17:34

Vezi și

A început Săptămâna Modei dedicată mireselor din Pakistan! Tinerele care visează la o nuntă ca-n basme au putut afla care sunt noile trenduri în materie de rochii. Cum era de aşteptat, designerii au mizat şi de această dată pe rochii sclipitoare, viu-colorate şi puternic accesorizate. Organizat anual, evenimentul durează trei zile.

Îmbrăcate în rochii lungi sclipitoare, modelele marilor case de modă din Pakistan au făcut furori la Săpătmâna Modei. Au defilat pline de graţie pe podiumul din Lahore. Iar pentru a intra pe cât se poate de bine în pielea viitoarelor mirese, tinerele manechine au ţinut în mână un trandafir roz în locul unui buchet de flori.

Elementele de bază au fost însă accesoriile viu-coloarate. De la cercei supradimensionaţi, până la coliere extravagante sau accesori sclipitoare de cap, noile colecţii ale marilor case de modă s-au remarcat prin eleganţă şi opulenţă.

La Săptămâna Modei din Pakistan nu s-a mizat însă doar pe rochii tradiţionale de mireasă. Un designer, spre exemplu, a ales să creeze o colecţie formată din rochii moderne cu trenă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » În Pakistan e Săptămâna Modei dedicată mireselor