Antena Meniu Search
x

La un pas de a ieși din competiția Asia Express! Cătălin Moroșanu și-a pierdut pașaportul în drum spre Vietnam

Cătălin Moroșanu a plecat cu zâmbetul pe buze, nerăbdător să ajungă și să înceapă cursa, bucuros că se află alături de fratele lui.

A plecat cu zâmbetul pe buze, nerăbdător să ajungă și să înceapă cursa, bucuros că se află alături de fratele lui. Cătălin Moroșanu era într-o stare perfectă, până să ajungă pe aeroportul din Instanbul, loc în care a avut prima escală. Când se îndrepta spre avionul care îl ducea în Vietnam, acesta a fost oprit la un prim control, moment în care a realizat că nu mai are pașaportul.

Panica s-a instalat imediat, telefoanele au început să sune, pentru că era clar că trebuie să se retragă din cursa Asia Express, reality show pregătit de Antena 1 pentru primăvara lui 2018.

Din fericire, Cătălin Moroşanu a realizat la timp că nu mai are actele, pentru că altfel, avionul în care și le-a uitat, se pregătea să se întoarcă spre București. În toată această perioadă, care a durat în jur de o oră, Claudiu, fratele lui, a stat cu sufletul la gură, agitat și așteptând un semn de la fratele lui.

Având în vedere că aventura pentru cei doi frați a început chiar înainte de a ajunge în Asia, se pare că îi așteaptă un traseu interesant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » La un pas de a ieși din competiția Asia Express! Cătălin Moroșanu și-a pierdut pașaportul în drum spre Vietnam