Antena Meniu Search
x

Petiţie pentru ca Leia din Star Wars să devină oficial prinţesă Disney

Fanii ”Star Wars” au lansat o petiţie prin care au cerut ca Prinţesa Leia, un personaj interpretat pe marele ecran de actriţa Carrie Fisher, să devină în mod oficial o prinţesă Disney.

Fanii ”Star Wars” au lansat o petiţie prin care au cerut ca Prinţesa Leia, un personaj interpretat pe marele ecran de actriţa Carrie Fisher, să devină în mod oficial o prinţesă Disney.

Petiţia a fost lansată în semn de omagiu adus actriţei Carrie Fisher, care a murit pe 27 decembrie, la vârsta de 60 de ani, în urma unui infarct. Actriţa americană încheiase de curând filmările pentru următorul lungmetraj din seria ”Star Wars” - în care a interpretat încă o dată personajul Prinţesa Leia -, ce va fi lansat pe marile ecrane pe 15 decembrie 2017, potrivit News.ro.

”După tragica dispariţie a lui Carrie Fisher, am simţit că ar fi potrivit pentru grupul Disney să renunţe la regula potrivit căreia o prinţesă Disney oficială trebuie să fie neapărat un personaj animat, pentru ca Leia să devină astfel o prinţesă Disney cu drepturi depline. Ar fi o modalitate minunată de a ne aduce aminte de Carrie Fisher şi un călduros bun venit adresat noilor personaje Disney care sunt iubite de milioane de oameni”, a declarat Cody Christensen, iniţiatorul acestei petiţii, ce a fost lansată pe platforma online Change.org.

”Cerem Walt Disney Corporation să organizeze o ceremonie oficială prin care Leia să fie declarată cea mai nouă prinţesă Disney şi să organizeze o ceremonie specială în memoria lui Carrie Fisher”, a adăugat el.

Petiţia este adresată lui Bob Isner, CEO-ul grupului Walt Disney. Până la ora transmiterii acestor informaţii, petiţia a fost semnată de peste 54.530 de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri Mondene » Petiţie pentru ca Leia din Star Wars să devină oficial prinţesă Disney