Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Premiile Grammy 2018: U2 a lansat oda pentru imigranţi (Video)

Trupa irlandeză U2 a lansat oda pentru imigranţi, „Get Out of Your Own Way”, în cadrul celei de-a 60-a ediţii a galei premiilor Grammy.

de Redactia Observator

la 29.01.2018 , 10:45

- Youtube.com/ U2VEVO

Trupa irlandeză U2 a lansat oda pentru imigranţi, „Get Out of Your Own Way”, în cadrul celei de-a 60-a ediţii a galei premiilor Grammy, care a avut loc duminică seară, la New York.

Membrii trupei au cântat melodia pe o navă aflată pe râul Hudson, având Statuia Libertăţii în spate, scrie hollywoodreporter.com.

După o lectură a celebrei poezii „The New Colossus”, scrisă de Emma Lazarus, care este înscrisă la baza acestei statui, U2 a început să interpreteze noul hit al trupei, „Get Out of Your Own Way”.

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Momentul trupei a fost prezentat la gala Grammy de artista Camila Cabello, care s-a născut în Cuba. Ea a sprijinit cauza imigranţilor şi a „visătorilor” din programul DACA în discursul său pe care l-a susţinut pe scena din Madison Square Garden.

Înainte de această interpretare, U2 a deschis gala alături de rapperul Kenfrick Lamar şi de artistul de stand-up comedy Dave Chappelle, într-un moment cu referinţe politice.

„Binecuvântate sunt cocinele de ţări, pentru că ne-au dat Visul American”, a scris trupa U2 pe Twitter, la scurt timp după acest moment, făcând referire la o remarcă recentă a preşedintelui american Donald Trump cu privire la imigrare.

Trupa irlandeză U2, înfiinţată în 1976 la Dublin, este formată din solistul Bono (Paul Hewson), chitaristul The Edge (David Evans), basistul Adam Clayton şi toboşarul Larry Mullen Jr. Stilul muzical al grupului s-a înscris iniţial în curentul post-punk, însă a evoluat ulterior şi a încorporat influenţe din multe alte genuri. Albumele de studio ale formaţiei, între care se remarcă „The Joshua Tree” (1987), „Achtung Baby” (1991), „Pop” (1997), „All That You Can't Leave Behind” (2000) şi „How to Dismantle an Atomic Bomb” (2004), au fost vândute în peste 170 de milioane de copii pe plan mondial.

Deşi trupa nu a fost nominalzată la gala care a avut loc duminică, U2 a câştigat 22 de premii Grammy de-a lungul timpului şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2005.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Premiile Grammy 2018: U2 a lansat oda pentru imigranţi (Video)