Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Premiile Oscar 2018. Starurile de la Hollywood vor purta insigne împotriva violenţelor cu arme de foc

Premiile Oscar 2018. Celebrităţile vor purta insigne împotriva violenţelor cu arme de foc duminică, la gala premiilor Oscar.

de Redactia Observator

la 12.04.2019 , 12:51

Celebrităţile vor purta insigne împotriva violenţelor cu arme de foc duminică, la gala premiilor Oscar, aceste accesorii urmând să le fie distribuite vedetelor de grupul Everytown for Gun Safety al miliardarului Michael Bloomberg, potrivit unor surse ale publicaţiei The Hollywood Reporter.

În urma atacului de la liceul din Florida care a avut loc luna trecută şi în care au murit 17 persoane, mii de tineri s-au adresat organizaţiei Everytown for Gun Safety, pentru a lupta în favoarea aplicării unor legi mai stricte în privinţa armelor.

Insignele ar putea avea înscris mesajul „#NeverAgain”, care le aparţine celor care îi reprezintă pe supravieţuitorii atacului din Florida.

Articolul continuă după reclamă

Este aşteptat ca unele vedete să poarte şi insigne cu mesajul „Time's Up”, în sprijinul fondului pentru apărare dedicat victimelor hărţuirii sexuale. Astfel de accesorii au fost purtate de celebrităţi în ianuarie, la gala Globurilor de Aur.

Cea de-a 90-a gală a premiilor Oscar va avea loc duminică şi va fi găzduită de vedeta de televiziune Jimmy Kimmel.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Premiile Oscar 2018. Starurile de la Hollywood vor purta insigne împotriva violenţelor cu arme de foc