Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primul weekend din 2018 în care românii au ieșit la grătare

Iarna care nu mai pleca a crescut apetitul românilor pentru grătare şi plimbări. Astăzi însă şi-au luat porţia bine meritată de soare.

de Redactia Observator

la 10.03.2018 , 20:50

Iarna care nu mai pleca a crescut apetitul românilor pentru grătare şi plimbări. Astăzi însă şi-au luat porţia bine meritată de soare. În primul weekend cu vreme de primăvară, aglomeraţia din mall-uri s-a mutat în parcuri. La terasele din centrul vechi, doar norocoşii au mai prins un loc. La mici şi grătare au fost comenzi pe bandă rulantă. În timp ce în ţară, oamenii au preferat să iasă la iarbă verde şi să-şi pregătească singuri prânzul.

Este primul grătar din această primăvară. La marginea Braşovului, oamenii au îmbinat utilul cu plăcutul. Şi-au pregătit singuri prânzul şi au şi stat la aer curat.Am stat destul în iarnă în casă.

Şi bucureştenii au lăsat hainele groase deoparte. Cu ţinuta completată de ochelarii soare, au umplut aleile din centrul vechi. La prânz erau 17 grade, iar găsirea unui loc la terasă s-a dovedit a fi, în unele cazuri, misiune imposibilă.

Vezi și

Şi parcurilor au fost luate cu asalt. De la cei mai în vârstă până la copii, toţi au profitat de prima zi din weekendul de primăvară autentică.

Vremea a fost motiv de bucurie şi pentru comercianţi, iar duminică sunt anunţate temperaturi şi mai ridicate. Vor fi până la 21 de grade în sudul ţării.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Primul weekend din 2018 în care românii au ieșit la grătare