Antena Meniu Search
x

Puya, despre mesajul celei mai noi piese, „Dorul”

Puya împreună cu Guz şi cu Andra au lansat recent o piesă care se numeşte „Dorul”. Interesant este că artiştii s-au adunat în studio să lucreze la ea înainte de pandemie, fără să ştie că mesajul se va potrivi atât de bine cu perioada care a urmat.

de Redactia Observator

la 12.05.2020, 14:12

Vezi și
  • Artiștii s-au întâlnit în studio înainte de criza actuală.
  • Videoclipul piesei a fost filmat pe perioada Stării de Urgenţă.

Single-ul "Dorul" este un amestec de pop și rap, cu influențe folclorice și referiri la istorie și tradiții. Vocea Andrei îndulcește refrenul, iar povestea impreionantă din strofe e spusă pe ritm de rap de Puya și Guz, în stilurile lor caracteristice.

Artiștii s-au întâlnit în studio înainte de criza actuală, fără să se gândească la faptul că este probabil ultima oară când se reunesc pentru o lungă perioadă de timp și printre ultimele săptămâni în care viața se mai desfășoară cum eram obișnuiți.

Videoclipul piesei a fost filmat pe perioada stării de urgentă, respectând conditiile de sigurantă impuse.

"Dorul este o piesă la care cred că vor vibra sufletele românilor, mai ales acum când au trecut atâtea săptămâni, ba chiar și sărbători importante, iar noi tot nu ne-am revăzut părinții. Nu aș fi crezut că o vom lansa într-o criză ca cea pe care o trăim acum și că piesa va căpăta aceste semnificații", a spus Andra.

Aflaţi toate detaliile din materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Puya, despre mesajul celei mai noi piese, „Dorul”