Antena Meniu Search
x

Video Radu Almăşan a povestit despre planurile de viitor ale trupei Bosquito: Probabil va trebui să relansăm cel mai nou album

Radu Almăşan a fost prezent în platoul Observator şi a povestit mai multe despre cel mai nou album al trupei Bosquito dar şi despre planurile de viitor, care au legătură şi cu Antena1.

de Redactia Observator

la 09.04.2021, 16:20

Bosquito scoate un nou album Vezi și
  • Radu Almăşan, super recital mâine, la Te Cunosc de Undeva
  • Radu Almăşan, despre cel mai nou album al trupei Bosquito

"Haaai, iubito nu fugi de mine. Uită-te mai bine.", este piesa care era pe buzele tuturor la începutul anilor 2000. Ritmul rock latin răsuna peste tot. 

Radu: Într-adevăr, am avut succes cu trupa, am dispărut şi am şi reapărut de vreo 10 ani. Iar cei 10 ani de la reîntoarcere au fost grei şi foarte frumoşi, în acelaşi timp. Noi a trebuit să o luam de la zero când m-am întors pentru că am refăcut şi trupa, cu alţi băieţi. 

Artistul spune că pentru foarte mult timp Trupa Bosquito nu a vrut să mai apară la TV şi au anunţat oficial acest lucru. 

Radu: Ne-am hotărât că vrem să îmbătrânim pe scenă, moment în care am spus stop la promovarea agresivă. Între timp, s-a şi potrivit pentru că nici nu mai aveai prin 2010 unde să promovezi muzică live, cu instrumente. Era o perioadă în care se cânta foarte mult cu laptopul şi am luat-o pe o altă cale. 

Pe acelaşi subiect

Dar de caţiva ani situaţia s-a schimbat. 

Radu: Spre surprinderea mea extrem de plăcută, în ultimii 2-3 ani am început să văd că s-au schimbat mentalităţile din trusturile media, că încep să cheme artişi care cântă LIVE. Sunt mai atenţi la artiştii care au reuşit să rămână pe scenă de 20 de ani, respectul este altfel. Şi condiţiile tehnice sunt altfel. 

însă promovarea noului album mai are puţin de aşteptat. 

Radu: Bosquito este o trupă solară, cu o muzică pozitivă, armonică, un act artistic care doreşte să te scoată din cotidian, ori nu poţi să promovezi piese de genul acesta în contextul de bulversare generală. Mi s epare că murdăresc actul artistic şi prefer să îl lansez mai târziu, când contextul ne va permite să ne mai focusăm şi la artă. Albumul a beneficiat de o lansare În octombrie 2019 la Arenele Romane şi probabil că va trebui să îl relansăm. 

Radu Almăşan, super recital mâine, la Te Cunosc de Undeva

Radu: A fost foarte fain. M-a luat puţin prin surprindere. Deşi ştiam că o să vină Emilia să mă interpreteze nu prea am avut timp să mă gandesc la asta. Am fost cu colegii şi am cântat mai multe piese ca să celebrăm caracterul latino al aceste ediţii Te Cunosc de Undeva şi nu am avut timp să ne gândim la moment. Când a început Emilia m-a lovit o revelaţie.  

Una dintre cele mai recente apariţii ale formaţiei s-a întâmplat lunile trecute, la Radio ZU, cu una dintre piesele care se regăsea în toate topurile anilor 2000. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Radu Almăşan a povestit despre planurile de viitor ale trupei Bosquito: Probabil va trebui să relansăm cel mai nou album