Antena Meniu Search
x

Video Şapte zile de canto şi creaţie cu Nico şi Luminiţa Anghel. Cele două artiste au organizat o tabără specială

Luminiţa Anghel şi Nico au devenit profesoare pentru o săptămână. Cele două artiste sunt plecate la munte, acolo unde organizează o tabără muzicală.

de Redactia Observator

la 09.04.2021, 15:21

Tabără de canto la munte Vezi și
  • Nico şi Luminiţa Anghel, prietene de peste un deceniu
  • Nico şi Luminiţa Anghel, tabără pentru copii la munte
  • O săptămână de canto şi creatie

Pe cele două doamne le leagă o prietenie de mai bine de un deceniu şi multe proiecte frumoase împreună. Cel mai recent dintre ele: o tabără muzicală pentru copii.  Artistele sunt în aceste zile la Predeal, acolo unde organizează un MasterClass special, la fel ca în străinătate: cu karaoke, dans, mimă şi plimbări în natură.

 Este vorba despre un MasterClass cu copii din Slobozia, Galaţi, Tecuci, Buzău, Bacău şi din alte zone ale ţării. Cursul se numeşte Creative&Fun Music Camp şi presupune că timp de o copiiii au participat la cursuri de canto şi creaţie. 

Luminiţa Anghel: Acest proiect a venit la invitaţia Asociaţiei Socio Culturale Bianca, din Slobozia, care  a pus bazele acestei frumoase tabere. Sunt copii din Galaţi, Brăila, Buzău, Bacău, Tecuci, care au venit de la 6 la 18 ani în tabără. Probabil, cu ideea că se vor distra mai mult, dar nu prea a fost aşa. Au muncit foarte mult 

Pentru aceste cursuri s-au luat toate măsurile de precauţie. Acest program o să fie reluat din vară. 

Pe acelaşi subiect

Nico: O să avem şi în vară o tabără. Cine vrea să se înscrie, poate să o facă pe pagina asociaţiei. Este pentru prima oară când sunt într-un asemenea eveniment şi sunt foarte bucuroasă şi am vrut să văd cum se desfăşoară un asemenea eveniment pentru că nu e atât de uşor. Ciro de Luca şi Luminiţa au mai susţinut felul acesta de mastere, dar pentru mine a fost prima oară şi a fost absolut excepţional. Mie îmi pare rău că plecăm mâine acasă. 

Luminiţa: Ne-am ataşat unii de alţii şi cu siguranţă vom plânge şi cei mari, şi cei mici, la despărţire. Ne-am reîntos în copilărie zilele acestea. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Şapte zile de canto şi creaţie cu Nico şi Luminiţa Anghel. Cele două artiste au organizat o tabără specială