Antena Meniu Search
x

Radu Mazare si iubita lui oficiala au petrecut noaptea pe ritmuri grecesti

Radu Mazare a petrecut noaptea pe ritmuri grecesti. Iubita lui oficiala si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de cativa prieteni, in cel mai nou local deschis pe litoral

Vezi și

A fost doar una. Roxana, iubita lui oficiala, care si-a sarbatorit, aseara, ziua de nastere. Radu Mazare a ales ca loc de petrecere cel mai nou local deschis pe litoral. Unul cu specific grecesc. Asa cum cere traditia, primarul a spart cateva farfurii, in mijlocul unei hore formate doar din doamne si domnisoare. Apoi, s-a pus pe dansat.

"Cadou i-am luat un smartphone de ultima generatie, isi dorea de mult", spune primarul. Chiar daca a iesit in club sa se distreze, primarul n-a uitat nici de planurile pe care le are cu privire la statiunea Mamaia. "Auzi, mi-au venit niste smecheri din Franta, din Paris, au zeci de cluburi, au ramas muti cand au vazut ce e in Mamaia. Problema e ca trebuie sa rezolv darea vizelor pentru cei din Turcia, Liban, ca aia au bani. In Europa, bani nu mai sunt! Saraciile din Europa nu ne ajuta".

Petrecerea aniversara a continuat pana tarziu in noapte. Cel putin. intr-un cadru oficial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Radu Mazare si iubita lui oficiala au petrecut noaptea pe ritmuri grecesti