Antena Meniu Search
x

Ramona Gabor si-a gasit iubirea in Emiratele Arabe Unite

Ramona Gabor si-a gasit alinarea in Dubai. I-a picat cu tronc unui arab, care este dispus sa ii satisfaca toate dorintele. Sora Monicai nu a vrut sa dea foarte multe amanunte despre noua ei cucerire, dar spune ca se simte in al noualea cer.

Vezi și

Se simte ca in Paradis si traieste in paradisul din Dubai. Ramona are multe sedinte foto si vrea sa urmeze exemplul surorii ei. Are cateva idei de business, care deocamdata sunt doar in faza de proiect.

Dar ce o face pe Ramona sa se simta o femeie implinita este noua poveste de dragoste pe care o traieste alaturi de un arab. Ramona primeste sute de daruri: bijuterii scumpe, haine de la prestigioase case de moda, excursii in intreaga lume cu un avion particular si o casa in care se simte ca intr-un palat. "Sunt foarte fericita. Am un iubit, exista un arab al meu, dar nu pot sa va spun prea multe despre el. De cand am plecat din tara mi-am dat seama ca e mai bine sa iti tii viata personala departe de presa", a marturisit Ramona pentru Libertatea.

Si se pare ca sora Monicai nici nu va dezvalui prea curand identitatea misteriosului domn. Un singur lucru a spus romanca: i-a fost foarte greu sa isi gasesca iubirea in Emirate, dar asteptarea a meritat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Ramona Gabor si-a gasit iubirea in Emiratele Arabe Unite