Meniu
Search
x

Rapperul ASAP Rocky a anunţat că are o relaţie cu Rihanna. ”Ea este aleasa” - FOTO

Rihanna are un nou iubit. Cântăreaţa originară din Barbados formează un cuplu cu rapperul ASAP Rocky. Artistul american a confirmat zvonurile deja apărute în presă şi a spus despre Rihanna că este "iubirea vieţii lui".

De Ana Maria Ghiarasim la 20.05.2021, 18:16

Informaţiile conform cărora cei doi sunt împreună au apărut încă din 2013, atunci când cei doi au filmat un videoclip pentru o piesa a rapperului. Rihanna a păstrat discreţia despre viaţa ei personală, în ultimii ani, în special după scandalul cu fostul ei iubit Chris Brown.

„Cred că atunci când ştii, ştii. Ea este aleasa”, a spus ASAP Rocky, într-o declarație.

De când sunt oficial un cuplu, ei au evitat să fie fotografiaţi împreună de paparazzi. 

ASAP Rocky, în vârstă de 32 de ani, a mai spus că partenera lui, în vârstă de 33 de ani, i-a influenţat „categoric” noul album, pentru care a colaborat şi cu Morrissey.

În 2019, ASAP Rocky, pe numele real Rakim Mayers, a fost găsit vinovat de agresiune în cazul unui incident petrecut în Stockholm şi a primit o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu suspendare. În acest caz s-a implicat şi preşedintele american de la acea vreme, Donald Trump, care a susţinut că rapperul nu este tratat corect de autorităţile suedeze.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Rapperul ASAP Rocky a anunţat că are o relaţie cu Rihanna. ”Ea este aleasa” - FOTO