Antena Meniu Search
x

Richard Gere, cerşetor prin New York

O femeie miloasă din New York a avut parte de o experienţă unică în viaţă. Doamna i-a oferit o pungă cu mâncare unui cerşetor. Până aici nimic ieşit din comun. Doar că cerşetorul s-a dovedit a fi nimeni altul decât Richard Gere

Vezi și

 Un cerşetor pe străzile New-York-ului, un bărbat cu părul alb şi barbă, neîngrijit, cu hainele ponosite şi pantofii prăfuiţi şi cu hainele într-un sac de gunoi. Aşa arată celebrul actor Richard Gere, cel care a fost desemnat de nenumărate ori cel mai sexy bărbat din lume, în noul film "Time Out of Mind", în care joacă rolul unui om fără casă.

Schimbarea la care a fost supus actorul este una incredibilă, acesta aproape că nu poate fi recunoscut în postura de cerşetor pe străzile New-York-ului.

Richard Gere se află în plin divorţ de cea de-a doua soţie a sa, Carey Lowell, cu care e căsătorit de 11 ani. Acesta e hotărât să îşi refacă viaţa alături de Lakshmi, de care, spun apropiaţii, e fascinat. Frumoasa indiană a fost măritată timp de trei ani cu celebrul scriitor britanic Salman Rushdie şi este o cunoscută bucătăreasă, actriţă, model şi prezentatoare TV.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Richard Gere, cerşetor prin New York