Meniu
Search
x

Video Ritmuri flamenco pentru sezonul estival. Mandinga vine cu o nouă piesă latino: No tengo dinero

No tengo dinero este cea mai nouă producţie a celor de la Mandinga. Este fresh, are ritmuri latino şi vorbeşte despre iubirea dincolo de bani. Iar clipul o prezintă pe Barbara Isasi, plină de senzualitate, eleganţă şi cu nelipsitul vibe de flamenco.

De Redactia Observator la 11.05.2021, 14:44
Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Mandinga a lansat piese de succes care au cucerit publicul şi au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Iar noua piesă pare că va reuşi acelaşi lucru

BOG: În platou alături de noi sunt trei dintre membrii trupei Mandinga - , şi desigur solista . 

Barbara Isasi: Piesa are o influenţă latino şi flamencă. Mie îmi place foarte mult. Eu fiind din Spania, este ceva la mine în sânge. Este un vibe uşor diferit, ar tot cu esenţa Mandinga. Şi a fost compusă la Fly Project şi ne-a plăcut din prima. A fost compusă dinainte de pandemie, după a venit şi pandemia şi mesajul s-a potrivit perfect.

Alexander Himely: Piesa vorbeşte despre dragoste. Că dragostea contează, nu banii. 

Valentin Zachar: Lucrăm acum la studio la diferite piese. Aşteptăm să se dea drumul dacă într-adevăr se va da. Avem deja câteva piese care sunt aproape gata. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Ritmuri flamenco pentru sezonul estival. Mandinga vine cu o nouă piesă latino: No tengo dinero