Antena Meniu Search
x

Video Ritmuri flamenco pentru sezonul estival. Mandinga vine cu o nouă piesă latino: No tengo dinero

No tengo dinero este cea mai nouă producţie a celor de la Mandinga. Este fresh, are ritmuri latino şi vorbeşte despre iubirea dincolo de bani. Iar clipul o prezintă pe Barbara Isasi, plină de senzualitate, eleganţă şi cu nelipsitul vibe de flamenco.

de Redactia Observator

la 11.05.2021, 14:44

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Mandinga a lansat piese de succes care au cucerit publicul şi au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Iar noua piesă pare că va reuşi acelaşi lucru

BOG: În platou alături de noi sunt trei dintre membrii trupei Mandinga - , şi desigur solista . 

Barbara Isasi: Piesa are o influenţă latino şi flamencă. Mie îmi place foarte mult. Eu fiind din Spania, este ceva la mine în sânge. Este un vibe uşor diferit, ar tot cu esenţa Mandinga. Şi a fost compusă la Fly Project şi ne-a plăcut din prima. A fost compusă dinainte de pandemie, după a venit şi pandemia şi mesajul s-a potrivit perfect.

Alexander Himely: Piesa vorbeşte despre dragoste. Că dragostea contează, nu banii. 

Valentin Zachar: Lucrăm acum la studio la diferite piese. Aşteptăm să se dea drumul dacă într-adevăr se va da. Avem deja câteva piese care sunt aproape gata. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Ritmuri flamenco pentru sezonul estival. Mandinga vine cu o nouă piesă latino: No tengo dinero