Antena Meniu Search
x

Video Olivia Addams, de la broker la artist: Mi-am dat demisia când îmi mergea foarte bine, însă eu voiam să fac muzică

Cu peste 1 milion de urmăritori pe TikTok şi sute de mii pe Instagram şi Youtube, Olivia Addams este cunoscută pentru hiturile ei, dar şi pentru faptul că îi plac unicornii.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 05.05.2021, 16:42

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

A început să cânte la 3 ani, însă, înainte să se lanseze oficial în muzică, a lucrat în vânzări.

Dumb, I'm Lost sau Stranger, sunt trei dintre hiturile Oliviei. Deși a lucrat ca broker, pasiunea pentru muzică o are de mică, așa că unde să o găsim dacă nu în studio? Și nu singură. 

Rosse: Ești pregătit pentru niște întrebări?

Olivia: Descrie cel mai trist moment din viața ta. Mersi, Oscar. Am avut un moment foarte trist când a murit bunica mea. A fost trist că pentru prima oară l-am văzut pe tata plângând. 

Pe acelaşi subiect

Olivia: Care este cea mai mare frică a ta? Foarte mult timp a fost să rămân fără voce, am avut când eram mica probleme cu tiroida. Am făcut o chestie interesantă, am crezut că pot să mă vindec singură și s-a rezolvat ușor, ușor.

Olivia: Care este cel mai curajos lucru pe care l-ai făcut? Mi-am dat demisia când îmi mergea foarte bine. Făceam mulți bani. M-am dus la manager și i-am zis cu lacrimi în ochi că vreau să fac muzică.  Peste 3 luni m-a sunat, încă nu făcusem nimic. În gândul meu voiam să mă întorc. Era dumb în top 10 și mi-a dat like. Visul meu cel mai mare este să câștig un Grammy sau să am soldout Madison Square Garden, iar acel best artist mi-a arătat că e posibil. Înainte nu ziceam asta ca să nu râdă lumea de mine. Dar au râs și înainte să mă apuc de muzică şi totuşi Idid it, so… 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Olivia Addams, de la broker la artist: Mi-am dat demisia când îmi mergea foarte bine, însă eu voiam să fac muzică