Antena Meniu Search
x

Video La Familia revine cu o melodie-manifest. Puya, Sişu şi Oana Marinescu au lansat piesa "Terorist"

La Familia, băieţii care au pus bazele hip-hop-ului românesc în anii '90 au lansat piesă nouă, un featuring cu actriţa Oana Marinescu. Deşi la începutul clipului, artiştii spun că acest stil de muzică deranjează, piesa este printre cele mai populare de pe Youtube la ora actuală."Terorist" a ajuns pe locul 26 în Trending.

de Redactia Observator

la 07.05.2021, 18:05

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

"Terorist" este o melodie-manifest, cu un mesaj puternic: despre credinţă şi iubirea de ţară. "Prima lecţie de istorie la şcoală ar trebui să fie cea despre mândire naţională" spun Oana, Puya şi Sişu în cel mai nou single lansat. 

Oana: S-a întâmplat pur şi simplu în studiu. Ne-am întâlnit, lucram la altceva şi s-a întâmplat să facem şi această piesă.  

Puya: Chiar asta defineşte piesa, cu prima lecţie de istorie la şcoală ar trebui să fie mândrie naţională. Poate că suntem exageraţi că ne iubim prea mult ţara şi iubim poporul acesta, dar suntem exageraţi în ceva bun. Nu înţeleg de ce să fie asta o problemă. E un lucru bun să îţi iubeşti ţara, e ca şi cum ai spune că îţi iubeşti părinţii. E un lucru normal. 

Sişu: Nu mi se pare normal să dau explicaţii pentru nişte chestii normale. Nu am instigat la ură, nu a fost un text foarte complicat, metaforic, a fost o chestiune din inimă pe care am vrut să o spunem. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » La Familia revine cu o melodie-manifest. Puya, Sişu şi Oana Marinescu au lansat piesa "Terorist"