Antena Meniu Search
x

Video Robert Zahiu, tânărul artist pregătit pentru celebritate: "Mereu am visat să am propriul meu videoclip"

Robert Zahiu are bagajul plin nu doar cu visuri, ci şi cu versuri, pe care e gata să ni le împărtăşească. Este un tânăr entuziast, îndrăgostit de rock, dance şi pop, pregătit să se despartă de anii de liceu şi să păşească pe marile scene. Prima lui piesă este cea a întrebărilor fără răspuns în iubire. 

de Redactia Observator

la 22.02.2021, 13:00

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Robert: Simt că sunt făcut pentru asta, pentru muzică. Acolo mă regăsesc. 

Nu ştie dacă timiditatea şi celebritatea pot merge mână în mână, dar Robert Zahiu vrea cu siguranţă să devină un nume care contează în industria muzicală. Şi face tot ce poate în acest sens. 

Robert: Multă vreme nu m am expus, acum voi începe, chiar nu ştiu de ce s-a întâmplat asta, am simţit nevoia să mă pregătesc şi acum încep să capăt un fel de apreciere în masă de la oameni. Lucrurile nu vin din prima sunt, probabil, 10 ani, acum 10 ani am început. Am avut cântări prin locuri cu foarte puţină lume. Am zis să fie ceva organic, o creştere organică, dar a meritat. 

Întâi de toate, Robert a cunoscut iubirea pentru instrumente. S-a îndrăgostit de chitară, apoi de lecţiile de canto. După multe versuri aşternute pe hârtie, a lansat recent prima lui piesă solo.

Reporter: Vreau să pun că m-a impresionat foarte mult titlul piesei pe care tu ai lansat-o. Este "3 nu fac cât 2"? 

Robert: Ne-am gândit să-l punem în non-cuvinte, pentru că eu cred că pentru o persoană semnifică ceva să vadă cifre, nu numere. 

Reporter: Este o poveste reală? 

Robert: Nu neapărat, dar cred că în fiecare dintre noi stă acea teamă, să nu se întâmple. Visam mult, ascultam o piesă şi-mi imaginam că eu o cânt şi mereu am visat să am propriul meu videoclip, să mă uit la mine în felul ăsta şi să mă ascult. 

Reporter: Ce facem după aceasta? Colaborări sau tot single? 

Robert: Colaborări şi single-uri, vin multe lucruri, se tot lucrează şi de abia aştept, totul se întâmplă deodată, acum şi mă bucură maxim lucrul acesta. 

Reporter: Eşti pregătit petru celebritate?

Robert: Eu zic că sunt, a trecut destul de mult şi acum e momentul să mă expun.

ReporterSigur după maximum un an de zile o să fii în topuri, o să alergăm după tine, sper să rămâi la fel de timid şi de romantic, 

Robert: Cu siguranţă! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Robert Zahiu, tânărul artist pregătit pentru celebritate: "Mereu am visat să am propriul meu videoclip"