Antena Meniu Search
x

Rod Stewart a încins inimile a peste 75.000 de români, în Piaţa Constituţiei

Rod Stewart sau, mai precis, Sir Rod Stewart a încins aseară inimile a peste 75.000 de români, în Piaţa Constituţiei, la Bucureşti. Veteranul rockului britanic a încheiat seria evenimentelor organizate de Primăria Capitalei cu ocazia Zilelor Bucureştiului, în anul centenarului. Cu o carieră strălucită de 5 decenii, Rod Stewart este unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai lumii.

Vezi și

Rod Stewart sau, mai precis, Sir Rod Stewart a încins aseară inimile a peste 75.000 de români, în Piaţa Constituţiei, la Bucureşti. Veteranul rockului britanic a încheiat seria evenimentelor organizate de Primăria Capitalei cu ocazia Zilelor Bucureştiului, în anul centenarului. Cu o carieră strălucită de 5 decenii, Rod Stewart este unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai lumii. Colegii noştri au reuşit să stea de vorbă cu el chiar înaintea concertului.

Cu vocea lui seducătoare, puţin răguşită, şi cu aceeaşi tunsoare devenită, de mult, marcă distinctivă, la 73 de ani, Rod Stewart încă ridică publicul în picioare, ca în tinereţe. Se dedică total scenei şi fanilor săi, iar asta se simte în public. Românii au avut acum şansa de a-l asculta pe artist în piaţa Constituţiei, la 23 de ani după ultima sa vizită în România.

Rod Stewart sărbătoreşte anul acesta 5 decenii de când este pe scenă şi nu dă semne că ar vrea să se retragă. Nu a renunţat la muzică nici după cancerul tiroidian care l-a lăsat fără voce în anii 2000. Se menţine în formă jucând fotbal şi iubind.

Pe 28 septembrie, Rod Stewart îşi lansează cel de-al 30-lea album de studio "Blood Red Roses", cu care, anul viitor, va pleca în turneu în Europa. Nu exclude să revină şi în România. Aseară, accesul la spectacol a fost gratuit. Concertul a fost organizat de primăria Capitalei şi a încheiat şirul de evenimente desfăşurate cu ocazia zilelor Bucureştiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Rod Stewart a încins inimile a peste 75.000 de români, în Piaţa Constituţiei