Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Roman Polanski va juca un rol-cheie în următoarea producţie a lui Quentin Tarantino

Următorul film al lui Quentin Tarantino se va axa pe familia de criminali a lui Charles Manson, aşa cum a fost anunţat iniţial, potrivit The Independent.

de Redactia Observator

la 02.02.2018 , 16:09

Roman Polanski va juca un rol-cheie în filmul lui Quentin Tarantino

Următorul film al lui Quentin Tarantino se va axa pe familia de criminali a lui Charles Manson, aşa cum a fost anunţat iniţial, potrivit The Independent.

Puţine detalii se cunosc despre al nouălea film al regizorului american în afară de legătura cu masacrul brutal, care s-a încheiat cu moartea actriţei Sharon Tate - însărcinată pe atunci în opt luni şi jumătate - Steve Parent, Jay Sebring, Wojciech Frykowski şi Abigail Folger, care va constitui fondul poveştii despre un actor de televiziune care speră să pătrundă în industria de film. 

Potrivit lui Justin Kroll de la Variety, Roman Polanski va fi un personaj "cheie" în film - o decizie controversată dat fiind trecutul tulbure al regizorului franco-polonez: el a fost arestat pentru agresiune sexuală asupra unei fete de 13 ani în 1978 şi mai târziu a fugit din Statele Unite în Europa unde a lucrat de atunci. 

Articolul continuă după reclamă

Pentru rolul lui Polanski, care a fost căsătorit cu Tate atunci când actriţa a fost omorâtă în locuinţă în 1969, Tarantino a spus că este în căutarea unui "actor polonez autentic" care să-l interpreteze.  

Fanii şi-au exprimat îngrijorarea pe reţelele sociale. 

"Să-l portretizezi pe Polanski altfel decât ceea ce este (monstru) pare cea mai tâmpită mişcare pe care ar putea să o facă cineva, dar nu ştiu sincer dacă Tarantino va fi suficient de deştept să evite asta", a scris pe Twitter un fan. 

"Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Roman Polanski va face parte din filmul lui Tarantino, pentru că este vorba de moartea lui Sharon Tate. Totul ţine de cum îl va portretiza QT", a mai scris Michael. 

Un singur actor a confirmat că va apărea în film, Leonardo DiCaprio, care ar trebui să interpreteze rolul vecinului lui Sharon Tate. Tom Cruise şi Brad Pitt ar urma şi ei să facă parte din viitoarea producţie. Margot Robbie ar primi rolul Sharon Tate, care avea 26 de ani când a fost ucisă. 

Filmul va fi lansat de Sony după ce Tarantino a renunţat la proiect după lunga colaborare cu The Weinstein Company, în urma scabdalului hărţuirilor sexuale aduse lui Harvey Weinstein.

Pelicula va fi lansată pe 9 august 2019 - când se vor împlini 50 de ani de la comiterea crimelor de către familia lui Manson.

Sursă: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Roman Polanski va juca un rol-cheie în următoarea producţie a lui Quentin Tarantino