Antena Meniu Search
x

SHOW: Romania Danseaza i-a tinut in priza pe romani cu miscari extraordinare de dans

Romania a dansat aseara! Cel mai nou show de televiziune i-a tinut in priza pe romani cu miscari extraordinare de dans, dar si cu momente care mai de care mai amuzante la care au contribuit din plin si membrii juriului. Mihai Bendeac, CRBL si Monica Petrica, prim-balerina a Operei Nationale, nu s-au sfiit sa paseasca pe scena.

Vezi și
La numai opt ani, Darius a reusit sa impresioneze o tara intreaga cu miscarile sale. Cu laude din partea juriului si ropote de aplauze din partea spectatorilor au fost rasplatiti si cativa dansatori care sunt deja celebri in toata lumea gratie unui impresar japonez. “Va multumesc din suflet, ma simt privilegiat si imi dau sapca jos si ma inclin, sunteti extraordinari, m-ati terminat, m-ati omorat”, a spus CRBL

Si dansatorii lui Conect-R au urcat pe scena sa arate ce stiu. Au fost si momente in care membrii juriului au urcat pe scena sa "fure" unele miscari de la concurenti.

Si Monica Petrica a urcat pe scena, insa pentru o viitoare balerina. Singura femeie din juriu a avut parte si de peripetii. Monica a fost sarutata cu foc de Mihai Bendeac. Actorul a vrut sa-i arate unui concurent pasiunea cu care trebuie sa-si joace rolul pe scena.

Si nu a fost singurul moment in care Mihai Bendeac i-a lasat pe toti cu gura cascata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri Mondene » SHOW: Romania Danseaza i-a tinut in priza pe romani cu miscari extraordinare de dans