Antena Meniu Search
x

Video Sălile de teatru îşi ridică din nou cortina. Teatrul de Revistă îşi redeschide porţile cu spectacolul "Un cântec, o glumă"

Actorii revin pe scenă. Teatrul de Revistă vă așteaptă cu un nou spectacol muzical, intitulat "Un cântec, o glumă". Alături de artiştii Teatrului de Revistă, sunt invitate în recital, la fiecare reprezentaţie, nume mari ale muzicii româneşti. 

de Redactia Observator

la 12.05.2021, 16:41

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Însă actorii de la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" pregătesc şi alte premiere. 

Vasile Muraru: Trebuie să vă mărturisesc. Cu toată oprirea spectacolelor, noi am continuat activitatea, am repetat intes, atelierele au creat. În acelaşi timp, mergem şi la Grădina de Vară Herăstrău ca să pregătim pentru spectacolele outdoor. Când am jucat data trecută s-au vândut foarte multe bilete cu o lună înainte. Şi acum, începem de pe 15, reluăm stagiunea cu spectacolele pe care nu le-am putut juca pentru că oamenii nu au renunţat, au păstrat biletele şi vor să vină să vadă aceste spectacole. Spectaolul "Un cântec, o glumă" va fi sâmbătă seara, după care va fi "Hai România" sâmbăta viitoare şi apoi premiera spectacolului "Acces direct la muzică". 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Sălile de teatru îşi ridică din nou cortina. Teatrul de Revistă îşi redeschide porţile cu spectacolul "Un cântec, o glumă"