Antena Meniu Search
x

Saptamana mondena

Alex Velea a fost, saptamana aceasta, vedeta al carei nume a fost pronuntat si scris cel mai des

Vezi și

Apropierea din ce in ce mai ostentativa de Antonia si iminenta divortului de sotia lui, Ana, au facut ca artistul sa tina prima pagina a tuturor tabloidelor. Aflam mai multe detalii chiar acum, din Saptamana mondena. Vicenzo Castellano ar fi intentat divortul din cauza faptului ca focoasa Antonia ar avea o relatie cu Alex Velea. „Antonia este o femeie foarte frumoasa, iar Vincenzo este un tip gelos. El incepuse sa banuiasca ceva, dar a crezut tot timpul ca Antonia il insala cu Lucian, impresarul ei si al Innei. Vincenzo a angajat pe cineva, care a urmarit-o pe Antonia, sa se convinga de niste lucruri. Italianul a prins-o pe sotia lui in pat cu Alex Velea", a povestit un apropiat al familiei Castellano.

Spiritele s-au incins si in caminul conjugal al lui Alex Velea. Aceleasi suspiciuni au macinat-o si pe sotia lui Ana. Chiar daca nu s-au despartit oficial, cei doi au inceput, deja, sa-si imparta averea. Indragostit pana peste urechi de Antonia, Alex n-a stat acasa nici macar de ziua de nastere a sotiei. A petrecut toata seara in cartierul in care locuieste Antonia. Dupa divort, Ana o sa ramana cu apartamentul in care au locuit in ultimii trei ani si va primi si masina pe care o conduce si pe care a primit-o cadou de la Alex.

In alte familii mondene, insa, lucrurile stau mai bine ca niciodata. Mircea Radu si Marcel Pavel au devenit tatici de baiat, respectiv fata, iar Alina Sorescu a aflat ca a ramas, in sfarsit, insarcinata. Ea si sotul ei, Alexandru Ciucu, sunt in al noualea cer.

Brasovul e in febra pregatirilor de cand s-a anuntat faptul ca Will Smith ar putea deschide Festivalul International de film din orasul de sub Tampa. El urmeaza sa-si prezinte acolo o productie mai veche, "Seven Pounds". Editia anului acesta a festivalului este dedicata cauzei foarte importante de donare de organe.

Anuntul sosirii actorului a avut efect de blockbuster pentru hotelierii din regiune care s-au asigurat ca apartamentele de lux vor fi libere pe perioada festivalului. Mai ales ca i-ar putea avea oaspeti si Richard Gere si Cameron Diaz, tot ca invitati de onoare ai festivalului de film.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Saptamana mondena