Antena Meniu Search
x

Saptamana mondena 21/07/2013

Iulia Albu a avut o aparitie uimitoare in aceasta saptamana. Pentru a doua oara in viata, a pozat nud, accesorizata doar cu o pereche de pantofi. Ce alte evenimente au tinut capul de afis in lumea vedetelor, aflam chiar acum

Vezi și

37 de centimetri. Atat masoara tocurile pantofilor cu care Iulia Albu a realizat pictorialul indraznet si extrem de provocator. Este o pereche de incaltari vestita in lume, creati de Mihai Albu, si reprezinta un record absolut in materie de tocuri.

Iulia Albu are un corp de zeita in pictorial. Picioare lungi, coapse tonifiate si o talie de viespe. In urma cu patru ani, Iulia Albu a pozat pentru prima data goala pentru a promova gentile si pantofii fostului ei sot. Atunci nu si-a ascuns fata cu un voal, ci sub o bucla de par.

Un alt fost cuplu celebru, Al Bano si Romina Power, au anuntat ca vor fi din nou impreuna. Impacarea va avea loc cu ocazia a doua concerte, pe care le vor sustine la Moscova. Rominei nu i-a fost usor sa accepte sa fie iar alaturi de cel care i-a fost sot timp de 29 de ani. "Felicita", "Tu soltanto tu", sau "Nostalgia" sunt doar cateva dintre piesele care i-au facut celebri pe cei doi. Se pare ca Albano a fost cel care a insistat ca Romina sa urce alaturi de el pe scena. Negocierile au fost intermediate de un om de afaceri rus. "Dupa tot ce s-a intamplat, este totusi tatal copiilor mei si barbatul pe care l-am iubit si este important sa lasam in urma vechile sentimente de ranchiuna".

Iar nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt este pe cale sa treaca pe planul secund in atentia tabloidelor. Asta dupa ce revista "OK" a anuntat ca actrita ar fi din nou insarcinata cu gemeni. Pe coperta revistei a aparut chiar si o ecografie a sarcinii. Deocamdata sunt insa doar zvonuri. Brad Pitt si Angelina Jolie au impreuna sase copiii, trei adoptati si trei biologici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Saptamana mondena 21/07/2013