Antena Meniu Search
x

Saptamana mondena: Radu Mazare va cocheta, din nou, cu actoria

A fost o saptamana agitata in peisajul monden. De la decizia lui Victor Piturca de a recunoaste baiatul pe care il are cu Vica, pana la dorinta lui Silviu Prigoana de a se muta alaturi de noua lui iubita, nu am dus lipsa de evenimente notabile.

Vezi și

Piti ar fi in stare de orice ca sa nu imparta cu mama copilului cei 450.000 de euro de la federatie. Bani de care nu mai este asa sigur. Nationala a fost calcata in picioare de Olanda si unii sefi din fotbal vor sa-l lase fara loc de munca. Dar daca e dat afara, Piti ia jumatate de milion despagubire. Piturca vrea sa faca testul de paternitate, dar apropiatilor le spune insa altceva. Ca va cere judecatorilor custodie comuna pentru baiatul nascut din relatia de 16 ani cu lituanianca. Ar vrea sa se ingrijeasca de educatia baiatului, sa-l ia la el acasa si sa ii dea banii lui, direct. Nu mamei, pe care o acuza ca vrea sa se imbogateasca. In plus, Piturca incearca sa-i convinga pe judecatori sa suspende executarea platii pensiei alimentare.

Iulia si Mihai Albu au mers la notar ca sa semneze divortul! Drumurile lor s-au separat definitiv. A fost o despartire amiabila. Cei doi au venit separat, dar au plecat impreuna, tinandu-se de mana. N-a fost, spun ei, de fatada. Raman buni prieteni pentru binele fetitei lor. Cei doi n-au de impartit o mare avere. Mihai Albu a ramas cu apartamentul in care au locuit impreuna, Iulia a primit, in acelasi bloc, un apartament de doua camere. Fosta doamna Albu va locui acolo impreuna cu Michaela, fetita lor de trei ani.

Prin schimbari mari trece si fostul cuplu Siviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu. Milionarul i-a propus Ramonei, noua lui iubita, sa se mute in vila lui de lux. Unii dintre apropiati cred ca Silviui Prigoana ar cauta doar sa se razbune pe Adriana. Altii in schimb vorbesc de faptul ca milionarul chiar s-a indragostit. La randul ei, si Adriana arata ca l-a uitat de mult timp pe Silviu. Noul ei iubit i-a propus saptamana aceasta sa se mute in luxoasa lui vila.

Radu Mazare, in schimb, a hotarat sa cocheteze mai nou si cu actoria. Excentricul edil de la malul marii a anuntat ca va juca intr-un serial de zece episoade, alaturi de actori romani consacrati. Va fi o comedie din care nu vor lipsi fetele frumoase, carnavalurile sau animatoarele. Radu Mazare s-a intalnit deja cu regizorii, producatorii si scenaristii ca sa puna la punct primele detalii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri Mondene » Saptamana mondena: Radu Mazare va cocheta, din nou, cu actoria