Antena Meniu Search
x

Selly a dezvăluit exclusiv la Observator ce planuri are după ce a luat 9.60 la Bacalaureat (video)

Vlogger-ul Selly, de la 5GANG, a aflat ce note a luat la Bacalaureat și în exclusivitate pentru Observator a dezvăluit care sunt planurile lui de viitor. În afară de înscrierea la facultate, vloggerul vrea să lanseze de Crăciun un nou film. 

de Redactia Observator

la 30.06.2020, 13:28

Selly, fericit că a terminat cu bine liceul Vezi și
  • Selly a luat note mai mici decât iubita lui, la Bacalaureat.
  • Un nou film cu 5GANG va apărea de Crăciun.

Selly, cel mai cunoscut vlogger român, a absolvit liceul și a luat Bacalaureatul cu media 9.60. Adolescentul a dezvăluit la Observator că a pierdut un pariu cu iubita lui: "9.50 la română, 9.60 la matematică și 9.70 la biologie. Cu o medie de 9.60 am scăpat de examen și am terminat 12 clase și sunt foarte mândru. Și sunt mândru și de iubita mea, care m-a făcut la note, noi am făcut un pariu. Ea a luat mai mult decât mine. A luat 10 la română, 9.80 la mate și 9.70 la biologie."

Cât despre planurile de viitor, Selly a povestit: "O să merg la o universitate privată americanpă de bussines, aici în București. Eu n-aș putea să plec din România, cu toate lipsurile ei eu iubesc România. În al doilea rând eu am afaceri aici, tot ce fac eu se desfășoară în România. Dar toți profesorii sunt americani, programa este exact ca în America."

El spune că nu se simte om de afaceri și nu pentru asta a ales facultatea de bussines pe care o va urma: "Oricine face acum niște combinații, niște chestii, ce e domne, e om de afaceri. Eu vreau să fac proiecte din ce în ce mai mari, mai cuprinzătoare. Proiecte în vlogging, în media, în online."

Selly a vorbit la Observator staționat pe marginea șoselei: "Merg la Craiova să fac emisiunea, apoi îmi iau ceva cu chirie aici în București, apoi îmi găsesc o casă foarte șmecheră să stau în ea. Eu de mic fac planuri, unele ies, unele nu se concretizează niciodată. Tragem anul ăsta un film care s fie tot cu 5gang, nu se va numi 5gang, dar va fi cu și despre 5 gang. Încercăm să filmăm să fie gata de Crăciun. Planurile au fost încurcate de pandemie, dar cred că-l facem."

Cât despre distracție, Selly spune că după ce a acordat foarte mult timp învățatului pentru Bacalaureat, acum trebuie să recupereze orele de muncă pierdute: "Examenul ăsta nu a însemnat concediul, a însemnat multă muncă. Eu am pus în plan secund munca mea, vlogul, așa că avem mult de muncă, trebuie să recuperăm."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Selly a dezvăluit exclusiv la Observator ce planuri are după ce a luat 9.60 la Bacalaureat (video)