Antena Meniu Search
x

Simona Halep face senzaţie şi când nu joacă!

Simona Halep face senzaţie şi când nu joacă! Ţinuta în care şi-a făcut apariţia la Cluj, alături de colegele ei, a atras toate privirile.

Vezi și

Simona Halep face senzaţie şi când nu joacă! Ţinuta în care şi-a făcut apariţia la Cluj, alături de colegele ei, a atras toate privirile. Iar pasionaţii de modă au făcut imediat legătura. În rochii asemănătoare au apărut Beyonce, ducesa de Cambridge şi Meghan, logodnica prinţului Harry.

Aranjată ca pentru un pictorial de modă. Aşa a apărut Simona Halep aseară, la un dineu oficial dinaintea meciului împotriva Canadei, de la Cluj. Le-a fost alături celor patru fete din echipa noastră naţională, care vor juca. Toate au purtat rochii scurte, albe şi cu dantelă pe umeri, creaţii ale unui brand agreat de vedete. Kate Middleton, dar şi viitoarea ei cumnată, actriţa Meghan Markle, au astfel de ţinute în garderobă.

Rochia de aseară a Simonei a fost asortată cu pantofi Dior. Coincidenţă sau nu, acum aproape doi ani, la un mare turneu de tenis, Beyonce a atras atenţia tot cu un outfit alb, semnat Self Portrait.  

Iar surprizele Simonei par să nu se termine. Se zvoneşte că nici hainele sport pe care le-a purtat la cele mai recente apariţii, la Cluj, n-au fost alese întâmplător. A doua tenismenă a lumii tocmai ar fi semnat un contract uriaş cu o marcă de echipament sportiv, care i-ar putea aduce până la două milioane de dolari, anual, în conturi.

Odată cu Halep, şi clujenii se pregătesc să susţină echipa noastră de Fed Cup, în meciul contra canadiencelor. Fiecare cum poate. Restaurantele se pregătesc cu Varză a la Cluj pentru cei 8500 de spectatori, care au dat între 80 şi 360 de lei pe un bilet.

Fără Halep, accidentată, pe teren vor reprezenta România Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Irina Begu şi Raluca Olaru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Simona Halep face senzaţie şi când nu joacă!