Antena Meniu Search
x

Sofia Vergara nu mai are timp sa fie mama: a rugat o prietena sa nasca pentru ea!

Celebra actrita vrea sa devina mama, dar nu doreste sa-si neglijeze cariera. Asa ca a vorbit cu cea mai buna prietena a sa...

Stirea pare greu de citit si inteles, dar e reala: Sofia Vergara, celebra actrita de origine columbiana, a decis sa devina, pentru a doua oara, mama. Gurile rele spun ca-si doreste acest lucru pentru a-l lega de "glie" pe prietenul ei, milionarul Nick Loeb, dar asa-s oamenii, mai carcotasi. Pana aici, toate bune si frumoase. Sofia, ajunsa la 40 de primaveri, are un baiat de 21 de ani, Manolo Gonzalez, si ar vrea sa-i faca un fratior.

Cum insa actoria nu o lasa sa devina mama, iar ea nu vrea sa-l piarda pe Loeb, ce s-a gandit? Si-a sunat cea mai buna prietena si a intrebat-o daca nu vrea sa nasca pentru ea. Concret, sa devina o mama surogat! Biologicamente, ca sa zicem asa, copilul va fi rodul iubirii dintre Sofia si Loeb, dar amiga va purta in pantece bebelusul. "Procesul" a inceput, mamica a fost fertilizata si, intr-o saptamana, se va sti daca este gravida sau nu. "Logodnicul Sofiei este foarte incantat de posibilitatea de a deveni tata", a declarat o sursa apropiata cuplului.

Astfel, Sofia intra pe lista "selecta" a celor care au decis sa caute o mama surogat, precum Cristiano Ronaldo, Ricky Martin, Sarah Jessica Parker sau Nicole Kidman.

Foto: Hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Sofia Vergara nu mai are timp sa fie mama: a rugat o prietena sa nasca pentru ea!