Antena Meniu Search
x

Video Speak și Vlad Drăgulin, emisiune pe Antena Play

Anunţi importanţi pentru fani. şi pentru viitorii fani! Speak şi Vlad Drăgulin. ''îs geană pi tini'', ca să o spunem în viu grai moldovenesc. Aşa se numeşte, aţi ghicit, noua emisiune pe care cei doi o prezintă împreună.

Vezi și

Nu este primul show de acest gen pe care îl are Speak. Cert este că avem episod nou la fiecare început de săptămână.

"Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu'n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs giană pi tini a venit în mod natural.

Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv. Așadar, noi vă așteptăm în fiecare luni, pe a1.ro.", a declarat Speak.

"Îs Geană Pi Tini" pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT.", spune şi Vlad Drăgulin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Speak și Vlad Drăgulin, emisiune pe Antena Play