Antena Meniu Search
x

Special! Cele mai inteligente vedete de la Hollywood

Ar fi putut avea performanţe în orice domeniu pe care şi l-ar fi ales. Dar ei au ales actoria. Iată care sunt cele mai inteligente vedete de la Hollywood

Vezi și

Ar fi putut avea performanţe în orice domeniu pe care şi l-ar fi ales. Dar ei au ales actoria. Iată care sunt cele mai inteligente vedete de la Hollywood

Chiar dacă a gafat cu expresii de tip "Cred că o căsătorie între homosexuali ar trebui să fie între un bărbat şi o femeie", Arnold Schwarzenneger are, totuşi, un IQ de 135 de puncte.

În cazul Shakirei, însă, IQ-ul de 140 de puncte e mai mult decât evident. Printre altele, cântăreaţa vorbeşte 7 limbi străine: spaniolă, engleză, portugheză, franceză, italiană, arabă şi catalană.

Tot un IQ de 140 de puncte are şi Madonna. În liceu, Madonna Louise Ciccone era o elevă de nota 10 pe linie. Ar fi trebuit să urmeze Universitatea din Michigan, dar a lăsat şcoala pentru o carieră în muzică.

Deşi a interpretat numai personaje care nu stau prea bine la capitolul "inteligenţă", Steve Martin are un IQ de 142 de puncte. Actorul are o diplomă în Psihologie, la Universitatea de Stat din California.

Sharon Stone are un IQ de 154 de puncte, ceea ce îi conferă titlul de "Cea mai deşteaptă actriţă de la Hollywood". A fost un copil precoce, care a intrat la şcoală direct în clasa a 2-a, deşi avea doar 5 ani şi a devenit studentă la vârsta de 15 ani.

Cel mai inteligent actor de la Hollywood este James Woods. Cu un IQ de 184 de puncte, acesta poate fi considerat un adevărat geniu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Special! Cele mai inteligente vedete de la Hollywood