Antena Meniu Search
x

Special! Cum pozează vedetele pe covorul roșu

Majoritatea actriţelor şi cântăreţelor adoptă aceeaşi postură atunci când ajung să stea la pozat. Nu contează evenimentul, nu contează ţinuta.

Vezi și

 Beyonce ştie cum să se prezinte la fiecare apariţie publică. E atentă la ce rochie poartă, ce cercei supradimenţionaţi se potrivesc cu ţinuta ei, şi ştie şi să pozeze. În aceeaşi poziţie, cam de fiecare dată, potrivit experţilor de la o revistă glossy, care au botezat-o "Poziţia Ţinut-de-Şolduri"

Charlize Theron e o altă răsfăţată a covorului roşu. Apariţia ei angelică fascinează de fiecare dată, indiferent de ce ţinută poartă. Însă, când e strigată frenetic de fotografi să stea la poză, actriţa adoptă şi ea o anumită poziţie. Tot cu mâinile în şolduri, dar cu alt unghi al cotului.

Din categoria "Mâini pe şolduri, că aşa-i frumos şi elegant" face parte şi Scarlett Johansson. Angelina Jolie are în schimb TREI feluri de a se prezenta în faţa fotografilor.

Când e la braţul lui Brad Pitt îşi soarbe din priviri iubitul, aşa că poziţia a căpătat un nume: "Adoratoarea". Când este singură, Angelina mizează fie pe privirea ei seducătoare şi afişează poziţia "Mutrişoara", fie îşi arată piciorul drept în poziţia numită - desigur - "Piciorul".

Victoria Bechkam în schimb se poate lăuda cu apariţii pe covorul roşu în care de obicei nu zâmbeşte şi are o singură poziţie în faţa fotografilor: aplecată! Tocmai de aceea i se spune "Cea care se înclină."

Starleta Paris Hilton e cea mai apreciată de paparazzi pentru că are propria poziţie pe covorul roşu. Una originală şi care evident că se numeşte, aţi ghicit, Paris.

Lista cu celebrităţile şi poziţiile lor pe covorul roşu continuă cu Lupita Nyong'o, Kylie Minogue, Kristen Stewart, Keira Knightley sau Kate Hudson.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri Mondene » Special! Cum pozează vedetele pe covorul roșu