Antena Meniu Search
x

Spectacol de balet la Lacul Siutghiol în Constanța, pe o scenă plutitoare

Imagini spectaculoase vin din Ovidiu, Constanţa, unde mii de oameni au ocupat faleza lacului Siutghiol. Pe apă, pe o scenă plutitoare, s-a jucat în premieră naţională cel mai cunoscut spectacol de balet al tuturor timpurilor - Lacul Lebedelor.

de Redactia Observator

la 24.06.2019, 01:13

Vezi și

Imagini spectaculoase vin din Ovidiu, Constanţa, unde mii de oameni au ocupat faleza lacului Siutghiol. Pe apă, pe o scenă plutitoare, s-a jucat în premieră naţională cel mai cunoscut spectacol de balet al tuturor timpurilor - Lacul Lebedelor. Decorul magic, coregrafia impecabilă şi costumele artiştilor au fascinat mulţimea.

Cadrul natural, descris în vechea legendă, în care un stol de lebede apare pe malul apei, a fost redat în premieră, chiar pe lacul Siutghiol. De pe mal, peste trei mii de oameni au urmărit vrăjiţi cel mai cunoscut spectacol de balet al tuturor timpurilor.

De pe scena plutitoare, artiştii au transmis publicului o explozie de emoţii. Lebedele, simbolul iubirii eterne, şi-au recăpătat înfăţişarea umană în ropote de aplauze.

Spectacolul "Lacul Lebedelor" a fost pus în scenă pentru prima dată, în anul 1877 în Moscova, la renumitul Teatru Bolşoi. Evenmentul desfăşurat la Ovidiu face parte dintr-un proiect mai amplu de colaborare între autorităţile locale şi artiştii Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski" din Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Spectacol de balet la Lacul Siutghiol în Constanța, pe o scenă plutitoare