Antena Meniu Search
x

Speranţa moare ultima! Chris Martin vrea să salveze căsnicia cu Gwyneth Paltrow

Celebrul cântăreţ speră că va putea redescoperi alături de Gwyneth Paltrow dragostea pe care și-o purtau astfel încât căsnicia lor de 10 ani să poată fi salvată

Solistul formației Coldplay, a cărui despărțire de actrița Gwyneth Paltrow a fost anunțată la 25 martie, încearcă să-și refacă mariajul. "Chris o iubește încă pe Gwyneth și și-ar dori ca această căsnicie să supraviețuiască. El speră că vor putea descoperi acele lucruri pe care le au în comun și și-ar dori ca relația lor să fie din nou ca la început", conform unei surse citate de Sunday Mirror.

De asemenea, cei doi s-au gândit să continue să locuiască împreună în reședința pe care o au la Miami, însă în aripi diferite ale clădirii.

În ceea ce o privește, Gwyneth Paltrow a anunțat recent că a decis să se retragă din viața publică pentru următoarele şase luni, pentru a-și oferi timpul necesar vindecării după despărțirea de soțul său.

Actrița, în vârstă de 41 de ani, și-a propus să renunțe la orice activități mondene, la orice activități promoționale și să nu mai participe la niciun eveniment pe perioada acestei veri, pentru a se putea concentra asupra copiilor săi, Apple și Moses, dar și pentru a-și lăsa rănile să se vindece după despărțirea de Chris Martin.

Între timp, Chris Martin, 37 de ani, a anunțat că nu mai răspunde niciunei întrebări cu privire la viața sa personală în interviurile pe care le va da.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri Mondene » Speranţa moare ultima! Chris Martin vrea să salveze căsnicia cu Gwyneth Paltrow