Antena Meniu Search
x

Actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels îi dă emoții lui Donald Trump

Invitată la o emisiune televizată, tânăra nu a negat, dar nici nu a confirmat idila cu preşedintele american.

Vezi și

Invitată la o emisiune televizată, tânăra nu a negat, dar nici nu a confirmat idila cu preşedintele american. Iar presa de peste Ocean a remarcat că Melania Trump e tot mai distantă cu soţul ei. Sunt jurnalişti care spun că prima doamnă ar avea chiar un plan de răzbunare.

Relația lui Donald Trump cu actrița de filme pentru adulţi Stormy Daniels s-ar fi consumat în anul 2006, la doar câteva luni după ce Melania Trump devenise mamă.

Zilele trecute, tânăra din cauza căreia căsnicia preşedintelui american ar fi în derivă, a semnat o declaraţie prin care neagă legătura extraconjugală cu Trump. Aseară, însă, reacţia avută într-o emisiune televizată a lăsat loc multor interpretări.   

În anul 2016, înaintea alegerilor prezidențiale din Statele Unite, unul dintre avocaţii lui Donald Trump ar fi plătit-o pe actrița de filme porno cu 130.000 de dolari, pentru ca aceasta să nu facă dezvăluiri. Casa Albă a dezminţit informaţiile.  

Noul scandal sexual pare să fie o lovitură grea pentru Melania Trump. Prima doamnă a Statelor Unite a refuzat să-l însoţească pe preşedintele american la forumul de la Davos, care s-a desfăşurat săprămâna trecută. Nu l-a însoţit pe soţul ei nici în Congresul SUA, când Donald Trump a susţinut mesajul despre Starea Naţiunii. A venit singură şi a părut rece şi distantă, a scris presa de peste ocean. A fost primită, însă, în aplauze puternice. 

Gestul Primei Doamne a intensificat zvonurile privind o răzbunare şi chiar o ruptură iremediabilă între ea și Donald Trump.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels îi dă emoții lui Donald Trump