Video

Cel mai frumos cadou făcut de Ștefan Bănică pentru mama sa: A fost emoționant și pentru mine

De Redactia Observator.
Publicat: 24.02.2021, 13:10.
Actualizat: 24.02.2021, 13:27

Nimic nu îi stă în cale lui Ștefan Bănică să se țină de o tradiție care datează de 11 ani. În ciuda vremurilor de restricții pe care le trăim cu toții, artistul a reușit să găsească o soluție pentru a continuă tradiția concertului acustic "Te iubesc, femeie", care va avea loc pe 7 martie.

Vor fi însă câteva restricții, precum un număr limitat de locuri, însă cei care nu vor prinde bilet pot urmări concertul online, o premieră de altfel pentru Ștefan Banică. În concertul "Te iubesc, femeie!" se vor regăsi unele dintre cele mai apreciate cântece de dragoste, pe care artistul le-a lansat de-a lungul carierei sale.

Ștefan Bănică: În contrast cu vremurile, încercăm să ducem tradiția mai departe pentru cei care iubesc muzica noastră. (...) Unic este că vom cânta pentru 120 de oameni (în sală), dar și pentru ceilalți care vor să ne urmărească online. Va fi un concert interactiv.

Care este cea mai frumoasă dedicație de dragoste făcută vreodată?

Ștefan Bănică: Pentru mine, femeile cele mai importante sunt mama, fetița mea și soția mea. Cel mai frumos cadou pentru mama, în afară de un mărțișor îngrozitor făcut în clasa a treia, a fost cântecul compus pentru ea și pe care l-am cântat pentru prima dată acum cinci – șase ani. Se numește „Mama”. A fost emoționant și pentru mine.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.