Antena Meniu Search
x

Strălucire şi excentricitate la Săptămâna Modei de la New York

Săptămâna Modei de la New York a fost deschisă, aşa cum era normal, de un designer american!

Vezi și

Săptămâna Modei de la New York a fost deschisă, aşa cum era normal, de un designer american! Colecţia prezentată de Tom Ford a amintit de moda din perioada disco, dominată de imprimeuri şi piese strălucitoare. Au urmat apoi modelele realizate de un designer japonez, favorit al fostei Prime Doamne a Americii, Michelle Obama.

Pe ritmul celebrelor hit-uri ale anilor '80, Tom Ford a adus în faţa publicului, ţinute coloarate şi excentrice, cu elemente specifice perioadei disco. Pantalonii mulaţi şi colanţii coloraţi au fost elementele de bază ale noii colecţii. Nici sclipiciul nu a lipsit din ţinutele extravagante îmbrăcate de modele. Noua colecţie le propune doamnelor geci din imitaţie de blană şi elemente de animal-print. La modă sunt şi rochiile cu flori, accesorizate cu cercei supradimensionaţi. 

Noua colecţie, semnată Tom Ford a fost foarte apreciată de vedetele de peste Ocean, care au ocupat primele rânduri din faţa podiumului. Zayn, Julianne Moore şi Elizabeth Banks sunt doar câteva dintre celebrităţile care au asistat la  prezentarea casei de modă Tom Ford.

Eleganţă, rafinament şi spectaculozitate. Pe asta a mizat desigernul japonez, Tadashi Shoji, care a îmbrăcat-o pe fost primă doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama. Rochiile de gală, mulate pe trup şi cu crăpături generoase, sunt perfecte pentru femeile elegante şi sexy, care nu se tem să-şi etaleze formele de invidiat. Din cadrul colecţiei nu au lipsit nici culorile puternice şi elementele sclipitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Strălucire şi excentricitate la Săptămâna Modei de la New York