Antena Meniu Search
x

Video Sweet Paprika s-a lansat în muzică. "Falling Comet" este primul single al Gabrielei Atanasov

Gabriela Atanasov, cunoscută pentru mult timp sub numele de Sweet Paprika este designer şi vlogger, dar s-a apucat şi de muzică. Iar acum tocmai a lansat primul single.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 07.06.2021, 13:04

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Gabriela Atanasov: Este primul single semnat Gabriela Atanasov. Eu am auzit-o prima dată ca un demo şi am folosit cântecul pentru o campanie pe care o desfăşuram pe Instagram. 

Iar stilul italo disco a inspirat-o atât de mult, încât versurile au fost gata în 30 de minute.

Gabriela Atanasov: Iniţial trebuia să se numească Supernova cântecul. Este povestea de dragoste, un fel de Luceafăr reinventat, pentru că de data asta este o cometă care cade. Şi în videoclip apare soţul meu, am zis că am un bărbat prea frumos să nu îl iau cu mine. 

Gabriela Atanasov: Noi avem o poveste de dragoste foarte tumultoasă, se tot petrece de la 16 ani. Ştie de mult timp că îmi doresc asta şi mă susţine. 

Pe acelaşi subiect

De susţinere necondiţionată a avut parte şi la filmări. Fiind un proiect realizat din fonduri proprii, Gabriela a cooptat în echipă tineri proaspăt ieşiţi de pe băncile Institutului de Artă. 

Gabriela Atanasov: Eu sunt un om care oferă toată încrederea şi o pierde pe parcurs. Fiecare om, mai ales tineri artişti merită susţinuţi, pentru că am fost în situaţia să mi se spună *nu*. Eu mă duc la oameni interesanţi şi nebăgaţi în seamă de nimeni pentru că nu ar fi comerciali. 

La Chişinău, frigul le-a fost partener de nădejde. Cu toate acestea, au filmat inclusiv pe un aerodrom, într-o maşină decapotabiliă. A fost o bună pregătire, poate, pentru următorul clip, pe care vor să îl realizeze la Moscova.

Gabriela Atanasov: Eu nu am pretenţia să fiu înţeleasă de toată lumea. Dacă aş fi vrut aş fi creat conţinut mai low. De multe ori trebuie să îşi cobori standardele ca să fii pe înţelesul tuturor. Nu am vrut asta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Sweet Paprika s-a lansat în muzică. "Falling Comet" este primul single al Gabrielei Atanasov