Antena Meniu Search
x

Talentul de producător l-a ajutat pe dj-ul român Manuel Riva să bifeze performanţe impresionante

Talentul de producător l-a ajutat pe Manuel Riva să bifeze performanţe impresionante. O piesă celebră care v-a cucerit este creaţia DJ-ului român.

Vezi și

Talentul de producător l-a ajutat pe Manuel Riva să bifeze performanţe impresionante. O piesă celebră care, cu siguranţă, v-a cucerit este creaţia DJ-ului român, deşi asta poate nu ştiaţi.

Manuel Riva, pe numele real George Emanuel Călin, a reuşit să facă recunoscut numele României în industria muzicală internaţională. Piesa a intrat în topul Billboard Dance Club din Statele Unite. Mai mult, a fost pe primul loc în topul căutărilor pe aplicaţia Shazam în ţări precum Bulgaria, Cipru, Moldova, Lituania sau Armenia. Şi nici turcilor sau grecilor nu le-a rămas necunoscută. Piesa a fost în topuri şi pe posturile lor de radio.

Acum, dj-ul român le pregăteşte o mare surpriză celor care au crezut în el. Va lansa două albume şi le promite fanilor multă muzică bună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Talentul de producător l-a ajutat pe dj-ul român Manuel Riva să bifeze performanţe impresionante