Antena Meniu Search
x

Video Tania Popa regizează prima piesă de teatru. "Ghici cine te suna?!", o piesă care te va face să râzi în hohote

Telefonul mobil este un fel de cutie neagră, care ne stochează obsesiile şi realitatea paralelă a mesajelor, fotografiilor şi a apelurilor din fiecare zi. Şi mai poate dezvălui viaţa ascunsă a fiecăruia dintre noi. "Ghici cine te sună" este piesa de teatru la care actriţa şi regizoarea Tania Popa ne invită, la Teatrul Elisabeta.

de Redactia Observator

la 26.05.2021, 14:23

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Numele actriţei Tania Popa este foarte cunoscut publicului de teatru şi film din România. Actriţa a debutat în anul 2019 şi ca regizor cu spectacolul "Ghici cine te suna?!".

"Ghici cine te suna?!" este o piesă de teatru care te face să râzi în hohote, dar care te şi sperie un pic, care te face să realizezi că uneori ai putea ierta mai uşor. Este o piesa de teatru care te face să iţi dai seama ce ai de pierdut, ce câştigi şi ce gândeşti cu adevărat, dar nu ai curajul să recunoşti.

Comedia are în distribuţie actori precum: Andreas Petrescu, Alexandra Velniciuc, Vladimir Draghia, Catalina Grama (Jojo), Laura Cosoi, Vitalie Bichir şi mulţi alţii. 

Tania Budi: Într-adevăr, noi la Elisabeta deja am început, dar acesta este făcut de mine, primul şi am emoţii de mor. Îmi pare rău, pentru astăzi nu mai sunt bilete! Este sold out! Este o piesă după celebrul film italian, cu telefoanele. Este răsu-plânsu. Şi mai este o chestie fantastică. Dacă cinva ar urmări publicul în timpul spectacolului, ar vedea că jumate îşi închid telefoanele sau încep să şteargă fără să vadă.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Tania Popa regizează prima piesă de teatru. "Ghici cine te suna?!", o piesă care te va face să râzi în hohote