Antena Meniu Search
x

Târgul de nunți pentru bărbați. Ce este la modă pentru miri

V-aţi gândit să nu faceţi nunta seara, ci pe zi, într-o grădină frumoasă? Sau ca bărbaţii să fie cei care organizează evenimentul până la cel mai mic detaliu?

de Redactia Observator

la 25.03.2019, 00:43

Vezi și

V-aţi gândit să nu faceţi nunta seara, ci pe zi, într-o grădină frumoasă? Sau ca bărbaţii să fie cei care organizează evenimentul până la cel mai mic detaliu? Cu acest concept în minte, mai mulţi designeri au creat un târg de nunţi pentru bărbaţi. Iar propunerile ies din tipare: de la costumul ales şi până la muzică şi meniuri.

Pe ritmuri de jazz sau în acorduri tradiţionale, bărbaţii şi-au putut planifica marele eveniment de la a la zet. Organizatorii propun în locul meniurilor clasice cu peşte şi sarmale, un bufet suedez, iar lângă candy bar vor să adauge.un cigar-bar. Ţinuta e extrem de importantă, iar costumul trebuie ales în funcţie de atitudinea mirelui, reomandă designerii.

Cât despre culori, anul acesta se poartă negru, gri şi bleumarin.

Toate detaliile pentru ziua cea mare sunt puse la punct într-un timp record. Cu siguranţă însă, e nevoie de câteva mii de lei pentru organizarea unui eveniment de neuitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Târgul de nunți pentru bărbați. Ce este la modă pentru miri