Antena Meniu Search
x

Tinute demne de Oscar

Au fost şi ţinute demne de Oscar, nu doar interpretări memorabile. La capitolul modă pe covorul roşu, frumoasa balului, cu tot cu căzătura spectaculoasă, a fost desemnată Jennifer Lawrence. În top cinci al celor mai strălucitoare ţinute au mai intrat Kate Hudson, Amy Adams şi Cate Blanchett.

Vezi și

 A căzut şi nici NU a luat Oscarul anul acesta pentru interpretarea excepţională din "Scandal în stil american" dar a triumfat prin apariţie şi atitudine. Jennifer Lawrence a fost desemnată de criticii de modă actriţa cu ţinuta cea mai spectaculoasă. A purtat o rochie strâmtă şi extrem de elegantă.

O altă apariţie uimitoare a fost cea a actriţei Kate Hudson. Rochia ei albă sidefie, semnată Versace, a strălucit mai ceva ca statuetele de Oscar. Amy Adams a impresionat şi ea purtând o creaţie bleumarin, marca Gucci.

Lupita Nyogo a trimfat pe toate planurile. A luat şi un Oscar dar a fost lăudată şi pentru rochia semnată Prada. La polul opus al eleganţei s-au clasat surprinzător Penelope Cruz, Anna Kendrick şi Ireland Baldwin.

Cel mai elegant cuplu de pe covorul roşu a fost votat în unanimitate de criticii de modă Brad Pitt şi Angelina Jolie. Şi o premieră ar fi categoria gravidelor de la Oscaruri, dat fiind faptul că multe actriţe de la Hollywood sunt însărcinate.

De departe, cea mai frumoasă a fost Olivia Wilde, urmată de Kerry Washington iar la polul opus s-a aflat soţia actorului Chris Hemsworth.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Tinute demne de Oscar