Toamna, sezonul preferat al mirilor. Mici ponturi pentru o nuntă de vis
Toamna se dă startul nunţilor! La modă este, în continuare, albul perlat în materie de ţinută, florile în culori pale pentru buchetul miresei şi aranjamentele din restaurant. O nuntă, cât de mică, dar cu toate ingredientele, pleacă de la cel puţin 5.000 de lei. Dar rămâne, cu siguranţă, de pomină.
Toamna se dă startul nunţilor! La modă este, în continuare, albul perlat în materie de ţinută, florile în culori pale pentru buchetul miresei şi aranjamentele din restaurant. O nuntă, cât de mică, dar cu toate ingredientele, pleacă de la cel puţin 5.000 de lei. Dar rămâne, cu siguranţă, de pomină.
Se poartă rochiile extrem de simple, dar din materiale extrem de preţioase, precum mătasea Micado, sau se poartă rochiile extrem de încărcate din mai multe feluri de ţesături, gen dantelă în 3D.
Cam 2000 de lei ajunge să coste şi tortul miresei. Cine vrea să fie în tendinţe, transformă desertul în artă. Candy-barul a devenit o tendinţă obligatorie anul acesta, foarte diversificat, colorat, cu tot felul de sortimente cum ar fi tartă cu vanilie şi fructe, tartă cu ciocolată.
Iar ziua cea mare trebuie imortalizată. Un album foto costă între 1.000 şi 3.000 de lei, iar filmările ajung la 5.000 de lei.
O mireasă plăteşte între 100 şi 500 de lei pentru buchetul de flori, iar fiecare invitat scoate din buzunar între 200 şi 600 de lei, pentru meniu. Muzica creşte bugetul cu 1.000 de lei, dacă alegeţi un DJ, sau cu mii de euro, dacă angajaţi o formaţie live.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰