Antena Meniu Search
x

Video Totul despre bărbaţi, în regia femeilor. Actriţele Corina Dănilă, Crina Linţă şi Adriana Irimia ne invită la teatru

Actriţele Corina Dănilă, Crina Linţă şi Adriana Irimia au răspuns curiozităţilor reporterului Observator, Raluca Bădică. Spectacolul în care cele trei joacă va avea premiera pe 13 iunie.

de Redactia Observator

la 08.06.2021, 17:35

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Raluca: S-a întâmplat ceva care te-a făcut să ruşinezi?

Corina Dănilă: Eu din când în când mai întărzii. De altceva nu mă simţeam vinovată. Eu făceam mari eforturi să ajung. Crede-mă! 

Crina Linţă: A fost un moment foarte stânjenitor cu un baiat de care îmi plăcea foarte mult,  cu care mă întâlneam doar la olimpiadele de chimie şi am ajuns la un moment în care ne-am sărutat şi eu nu ştiam. Şi m-am simţit foarte prost şi mi-am dat seama  că o să îl pierd pentru că nu  ştiu, pentru că sunt speriată. Dar a fost un sărut foarte frumos, foarte draguţ dupa care m-a părăsit. 

Adriana Irimia: O prietenă buna la un moment dat a încercat să mă combine cu cineva şi mi-a aranjat o întâlnire pe NV  şi trebuia să mă văd într-un restaurant cu bărbatul cu pricina, erau doi bărbaţi aşezaţi în restaurant. Restaurantul era plin şi eu m-am dus la masa nepotrivită si m-am dus să îi spun să mă ierte pentru că am întărziat, iar omul se uita mirat la mine. A fost jenant. M-am orientat. Întâlnirea a durat preţ de un suc şi am plecat acasă. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Totul despre bărbaţi, în regia femeilor. Actriţele Corina Dănilă, Crina Linţă şi Adriana Irimia ne invită la teatru