Antena Meniu Search
x

Tragedie în familia actriței Sharone Stone. Nepotul său de doar 11 luni a murit după ce organele i-au cedat. "Sunt zdrobită"

Actriţa Sharon Stone, în vârstă de 63 de ani a anunţat moartea nepotului său de 11 luni, River William Stone, într-o postare emoţionantă postată pe Instagram.

de Redactia Observator

la 31.08.2021, 11:16

Nepotul lui Sharon Stone a murit la doar 11 luni
Nepotul lui Sharon Stone a murit la doar 11 luni - Captură Video/ Instagram

Familia actriţei este îndurerată de pierderea bebeluşului, cu atât mai mult cu cât luna viitoare urma să aibă loc prima lui aniversare. Actriţa a realizat un montaj video cu mai multe fotografii ale micuţului, în descrierea căruia a postat versurile melodiei "Lacrimile din rai" a lui Eric Clapton, transmite Today.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sharon Stone dezvăluise într-o postare anterioară că starea de sănătate a celui mic era una critică, fiind internat la Terapie Intensivă, după ce mai multe organe i-au cedat. Ea a postat chiar şi o fotografie cu acesta de pe patul de spital, în timp ce era intubat. "Nepotul meu şi totodată finul meu, River Stone a fost găsit în pătuţul său, în stare gravă, după ce organele i-au cedat. Haideţi să ne rugăm pentru el. Avem nevoie de un miracol", a scris actriţa pe Instagram.

Corpul băieţelului a cedat

River este fiul fratelui actriţei, Patrick. El locuia împreună cu soţia sa și cu bebelușul River în Ohio, micuțul fiind cel de-al treilea copil al familiei.  Într-o postare publicată pe Facebook mama bebelușului regretă moartea acestuia şi nu îşi poate imagina cum acest lucru a fost posibil într-un timp atât de scurt: "Dumnezeu avea nevoie de River în rai. Nu pot spune mai mult decât că aveam nevoie de el aici, pe Pământ. Inima mea este sfâșiată într-un milion de bucăţi. Zilele mele nu vor mai fi niciodată aceleaşi şi habar nu am cum ar trebui să îmi trăiesc viaţa fără cel mai dulce băiat. Sunt zdrobită. River William Stone, ai fost iubit peste măsură. Te voi iubi pentru totdeauna, băieţelul meu dulce".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Tragedie în familia actriței Sharone Stone. Nepotul său de doar 11 luni a murit după ce organele i-au cedat. "Sunt zdrobită"