Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE în lumea filmului! A murit un cunoscut actor. Avea doar 39 de ani!

Nelsan Ellis, actorul care a cucerit inimile fanilor serialului "True Blood", a murit la doar 39 de ani. Colegii sunt îndureraţi.

Nelsan Ellis, actorul care a cucerit inimile fanilor serialului "True Blood", a murit la doar 39 de ani. Colegii sunt îndureraţi.

Potrivit impresarului său, actorul a murit din cauza unei insuficienţe cardiace. 

Colegii săi de pe platourile de filmare sunt îndureraţi. Toţi cei care au lucrat cu artistul s-au grăbit să-i aducă un omagiu pe reţelele de socializare.

Creator serialului "True Blood" a spus că actorul a fost "un talent unic, a cărui creativitate nu înceta să uimească". El s-a declarat onorat că a avut şansa să lucreze cu Nelsan Ellis.

Pe acelaşi subiect

Într-un comunicat de presă, reprezentanţii HBO, canalul care a difuzat drama, şi-au exprimat tristeţea faţă de trecerea în nefiinţă a acestuia.

De-a lungul carierei sale, Nelsan Ellis a jucat un numeroase filme, între care "Get on Up," "Lee Daniels' The Butler" şi "The Help.

Faima, însă, a cunoscut-o jucând în "True Blood", unde a avut rolul unui bucătar homosexual, cu o atitudine savuroasă, care l-a făcut rapid unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale serialului, scrie CNN.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri Mondene » TRAGEDIE în lumea filmului! A murit un cunoscut actor. Avea doar 39 de ani!