Antena Meniu Search
x

Trupa Holograf lanseaza un nou album: "World full of lies"

Trupa Holograf se tine de cuvant si isi rasfata fanii cu un nou album. "World full of lies" este o reeditare a materialului discografic cu acelasi nume aparut in urma cu 20 de ani.

Vezi și

Toate melodiile sunt in limba enegleza, iar multe melodii au fost inregistrate la Londra, in 1990.

12 melodii, toate in stilul inconfundabil al formatiei Holograf. Sunt cantece de dragoste mai vechi, dar care sunt la fel de ascultate si iubite de fani. "When you're gone", "Tell me", "I gotta do it" sau "Give me all your loving" sunt doar cateva dintre ele.

"Ne-am gandit ca, dupa 20 de ani, ar fi foarte interesant pentru fani sa asculte si varianta initiala, in engleza, a pieselor Holograf care de-a lungul timpului au devenit cunoscute", a declarat basistul Mugurel Vrabete.

Unele piese au fost inregistrate la Londra, in 1990, in perioada in care cei de la Holograf planuiau sa lanseze un album acolo. La vremea respectiva, insa, proiectul nu s-a mai concretizat. Albumul "World full of lies" este in acelasi timp si un elogiu adus muzicii rock din anii 80-90 si a fost reeditat la cerera fanilor.

Trupa Holograf a trecut printr-o perioada destul de delicata. Solistul formatiei Dan Bittman a avut probleme cu vocea iar multe dintre concerte au fost anulate. Dupa luni intregi de asteptare si emotii, fanii au primit insa cele mai bune vesti. Bittman a revenit alaturi de baieti pe scena. La inceputul lunii martie Holograf a avut primul concert live.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Trupa Holograf lanseaza un nou album: "World full of lies"